Tilbage til forsiden
 
 
 
     
 

Samtaleterapi/Vejledning
Det er vigtigt at have for øje, at hvert menneske har sin egen vej og sin egen indre sandhed – og den enes sandhed er ikke mere rigtig eller forkert end den andens. Vi har alle hver især vores individuelle måde og særlige behov for at opleve og erkende livet på.

Således vil hvert samtaleforløb/vejledning altid være en individuel proces, og dit forløb vil være forskellig fra alle andre forløb.

Derfor kan samtaleterapi/vejledning ikke fastlægges i et skemalagt forløb. Jeg anser et forløb for at være en spontan proces, hvor der er plads til at følge de veje, der opstår undervejs og er til gavn for dig nu og her.

For at kunne gøre dette er det vigtigt, at vi sammen skaber en relation, der bygger på tillid, engagement, åbenhed og ligeværdighed. Det, der kræves af mig som terapeut, er at være opmærksom og nærværende nok til at møde dig dér, hvor du er i dit liv lige nu og at kunne skabe et terapiforløb specielt til dig som klient, der tager vare på dine behov og kan føre til forandring.

Et forløb vil således altid være en dynamisk proces som udvikler sig gennem samarbejdet mellem dig som klient og mig som terapeut. Og i denne proces sker transformationen.

Et forløb vil altid begynde med en indledende samtale for at afklare, hvilket forløb der vil være bedst for dig.

Du kan regne med at en almindelig samtale/vejlednings session normalt vil være af 1½ - 2 timers varighed.

Der er mulighed for, at vi følger op løbende på det, der sker under forløbet ved enten aftalte telefonsamtaler eller mails ind i mellem møderne.

Mulighederne er mange --- du er velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan finde det forløb, der vil være mest brugbart for dig i dit liv her og nu.

 
     

 

Working Spirit - Engbovej 90, 2610 Rødovre - Tel: 26814945 - Mail: slr@workingspirit.dk