Tilbage til forsiden
 
 

Sådan foregår en session

 
     
 

Sessionsforløb
Almindeligvis skal du regne med et forløb på 4 dage á 3 timer, mens nogle sessionssæt kan være kortere forløb over 1 – 2 dage.
Du skal dog regne med, at det nogen dage kan tage mere end 3 timer, da processen er individuel, og jeg ikke slipper dig, før du er parat til at gå sikkert ud i dagligdagen med dine oplevelser.

Inden for MIT har vi en række sessionssæt, der behandler forskellige emner/temaer. Nærmere beskrivelse af hvordan en session foregår, af sessionsindhold og – længde kan du finde ved at klikke dig ind på de enkelte forløb her på siden. Du vil ikke nødvendigvis opleve sessionerne præcist som beskrevet, da beskrivelsen kun angiver den overordnede ramme og tema, vi arbejder i/med under sessionen.

Det er vigtigt at have for øje, at hvert menneske har sin vej og sin indre sandhed – og den enes sandhed er ikke mere rigtig eller forkert end den andens. Vi har alle hver især vores individuelle måde og særlige behov for at opleve og erkende livet på.

Derfor vil hvert sessionsforløb altid være en individuel proces, der udvikler sig gennem samarbejdet mellem dig som klient og mig som terapeut.

 
     

 

Working Spirit - Engbovej 90, 2610 Rødovre - Tel: 26814945 - Mail: slr@workingspirit.dk