Tilbage til forsiden
 
 
 
     
 

Om Working Spirit


Susanne Lynge Riber, Psykoterapeut TF

Working Spirit drives af Susanne Lynge Riber og henvender sig til private personer såvel som ledere og medarbejdere i alle virksomheder.

Hvert menneske har en indre visdom, som bærer sandheden og svarene på alle personlige og eksistentielle spørgsmål for lige præcis det menneske. Nogle gange har vi bare brug for støtte til at nå ind til denne viden og (gen)vinde tilliden til at leve efter den.

Den måde hvorpå vi håndterer livet, problemstillinger, konflikter, opgaver, relationer etc. er farvet af vores personlige tilgang, fordi den dybest set er styret af vores tanker, overbevisninger og følelser.

Ved at den enkelte får fokus på den dybereliggende årsag bag symptomer som stres, utilfredshed, depression, angst, følelse af utilstrækkelighed, magtesløshed m.m., kan tidligere livsoplevelser og erfaringer transformeres fra at være møllesten til trædesten. Trædesten hvorfra du kan gå videre og aktivt vælge, hvordan du fremover til skabe et liv med mere livsglæde og mening.

Mit arbejde er forankret i processen med fokus på ressourcerne, integritet, personligt ansvar, nærværd og ligeværdig dialog.

Hele mit liv har jeg været optaget af, hvordan mennesker vælger at rejse gennem livet. Jeg har rejst længe og arbejdet mig gennem mange forhindringer og begrænsninger, for at kunne nå mit mål som medskaber af mit eget liv. Og jeg er stadig under vejs.

Jeg er glad for at dele mine erfaringer og viden med dig, som også er på vej.


 

 
     

 

Working Spirit - Engbovej 90, 2610 Rødovre - Tel: 26814945 - Mail: slr@workingspirit.dk